(iOS) PAC-MAN 256 - Endless Maze otključavanje kovanica
Mar 7, 2022 7:28:53 GMT
Post by itverleikottwhitt on Mar 7, 2022 7:28:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PAC-MAN 256 - Endless Maze IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključavanje kovanica ▞▞▞
▞▞▞ PAC-MAN 256 - Endless Maze 2022 version ▞▞▞
Kvarovi, kvarovi, kvarovi
Kontrola je teška
Zabavna igra, ali ne koristi uređaje za bušenje rupa. Trećina mog ekrana je crna! Inače nevjerojatna igra.
Jedina zaostala je duljina vremena između igranja/igre preko//nastavka i reklama. Nije vaša standardna postavka pacmana, ali...Jednom kada se snađete i iskoristite pogodnosti koje možete zaraditi. Pokreće se prilično brzo
Uvijek sam volio igru na ps4 i SAVRŠENO se pretvara u mobilni format. Sustav oglasa je jedan od najoprostivijih koje sam ikad vidio u mobilnoj igrici. To je za mene ključno. Završavate krug i ako želite nastaviti trčanje onda gledate oglas. Ako ne samo nastavite igrati novi krug BEZ PRISILNOG OGLASA! Pokrenut će vam oglas svakih 10 minuta, ali ih možete zatvoriti za nekoliko sekundi. 👌 Topla preporuka
Bila je dobra igra, ali sada samo kvari i isključuje se.
Mora biti bolje jer biste trebali dodati više igrača i sl.
Stvarno lijepa igra...ali nakon kupnje "duploča kovanica" nije bilo nikakve šanse da dobijem kombinaciju novčića veću od 32 32 novčića! Stvarno sam, stvarno razočarana!
Sjajna igra. Ima mnogo nadogradivih pojačanja za začinjanje igranja. Beskrajno pa je to plus. Vrlo kao arkadna. Ima nekoliko tema za odabir kako bi igra izgledala drugačije. Moji favoriti su CEDX i pacmania
#😍😲😲😲😲😲
Stalno se ruši nakon ažuriranja Androida, popravite to
PAC-MAN 256 - Endless Maze Arkādes spēles yoan
Igra je pre zarazna prijatelji s treninga su me zarazili al je pre extra
Uglavnom, nekoć je to bila fantastična igra, ali onda se samo stalno rušila i rušila i rušila na prvoj razini, zapravo je bilo nemoguće izdržati 30 sekundi bez užasnog kašnjenja i pada igre ili potpunog kvara grafike. Kako se to dogodilo? Prije je bio tako dobar, ali sada se samo ruši pri pokretanju u samo nekoliko sekundi.
Kao što je ron rekao nekoliko recenzija ispod mene. Igra se ruši nakon nekoliko sekundi na Oneplus 6T. Nadao sam se da ću ovo ponovno igrati.
Bez obzira na 😏🖕
Samo se zamrzne na ekranu za učitavanje
meh
Igra se jako sviđa, ali ili je podrška za kontroler uklonjena, ili više ne radi kako treba....Igra je puno bolja s kontrolerom....
Molim vas, učinite labirint manjim
8,9/10
Previše dosadnih kašnjenja zbog oglasa.
Nema ažuriranja onda nema 5 zvjezdica na Androidu ili Xboxu 1. Xbox 1 uskoro treba imati ažuriranje koje ima nove stvari. Kao više pojačanja poput laserskog tornada razmislite o tome. (uređene) kontrole su ponekad loše.
Samo se stalno rušio
Sviđa mi se igra na pet različitih načina, ali postoje stvari koje mi se ne sviđaju pa je to ono što mi se sviđa u igri da si poboljšao grafiku i imaš priliku pobijediti duhove, ali možeš li napraviti Power to go kroz duhove i zidove i možeš li duhove naljutiti i strašnije i hvala ti
Da, ova igra je smeće, sviđaju mi se dodaci u njoj koji udahnjuju novi život pac manu, ali ova igra se prečesto ruši. Ne mogu ni završiti rundu, a da se igra ne zatvori usred igranja.
PAC-MAN 256 - Endless Maze આર્કેડ mgjv
sjajna igra, nikad ne zastarijeva i zabavan je novi obrat klasične igre!
PAC-MAN 256 Labyrinthe infini Arcade pnb
PAC-MAN 256 - 次世代エンドレスパックマン!- アーケード ukd
Više nemam razloga ponovno igrati crossyroad u svom životu jer je Pac-MAN 256 daleko superiorniji od njega. Btw PAC-MAN 256 je najbolja igra skateboardinga koju sam ikad igrao u životu i toplo vam preporučam da igrate ovu igru ako volite arkadne igre temeljene na visokim rezultatima.
Strašno mrzim kontrole.Ne bi mi dozvolio da uredim svoju drugu, ali igra se stalno rušila, a onda me počela ispočetka
Padajući
Igra je preeee dobra 👍👍👍👍👍
Ova Pac-Man igra je izazovna, ali u isto vrijeme vrlo zabavna za igranje. Definitivno ljubavno pismo izvornoj klasičnoj arkadnoj igri, ali na novi, izokrenuti način. Ovoj igri dajem 5 od 5.
Nemate podršku za Xbox Series S/X Bluetooth kontroler? 360 kontroler radi, ali 2022. želio bih koristiti novi One S/X kontroler
Ice Scream 1: Horror Neighborhood Arked nzk
Gubljenje vremena, užasna ideja
Čak i volim ovu igru, ali ponekad se jako kvari i jednostavno se smrzne bez ikakvog razloga na mom one plus 7 pro
Samo se nastavlja zatvarati i zatvarati i zatvarati. Ne mogu proći ni pored glazbe na početku ekrana.
NAJBOLJA IGRA OŽIVJELI PAC MAN
Igra je super svima bi se preporučila
PAC-MAN 256 - Endless Maze Arcade tivg