(iOS) Dance Clash: Ballet vs Hip Hop cheat code neograničeno sve
Mar 7, 2022 7:35:01 GMT
Post by itverleikottwhitt on Mar 7, 2022 7:35:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neograničeno sve ▞▞▞
▞▞▞ Dance Clash: Ballet vs Hip Hop 2022 version ▞▞▞
Dance Clash: Ballet vs Hip Hop Vabaajamängud qrs
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Arcade vks
Nešto u vezi s aplikacijom su oglasi, naravno da sam u redu s oglasima koje mogu preskočiti, ali ponekad oglasi traže od mene da preuzmem aplikaciju i obično mi dopusti da sada izađem iz stvari svaki put kada se želim vratiti igrati igru koju hoće. ne dopusti mi da to popravim! i uklonite neke od oglasa molim!
Nije loše, ali maksimalna boja kose, frizura, haljine, stil plesa itd. su zaključani. Da bi dobili te stvari igra želi novac... !
zabavno je, ali samo za sebe treba manje oglasa i više ažuriranja
Ova igra je toliko dosadna da imaju samo 3 plesa i onda morate platiti da napravite bilo što i svi ljudi su botovi ako želite imati dobru igru neka bude manje dosadna, dodajte još plesova i učinite je besplatnom jer ne plaćam je igrati i cijelo vrijeme vaš caroter radi bilo kakve pjesme također ovdje ideja možete koštati svoje suigrače.
Vrlo zabavno, ali toliko dodataka i nikad kraja
Najbolja igra ikad!!!!!!!!!!!!!!!!
Igra je dobra. Preporucujem👌💜✨
Toliko sam volio ovu igru, ali već nekoliko dana gubim konkurenciju. U početku sam pobjeđivao. Unatoč tome koliko se vraćam u garderobu, teretanu ili šminku, samo da odem na sljedeći dopust, ipak sam pošten. Bilo da mijenjam igrače i dalje. Zato planiram deinstalirati igru koja mi se svidjela. Sad me nervira😒
Igra je zakon ali uvjek pobijedi Balet
Ja ju jos nisam probala igrati budem vidjela jel dobra
Ja idem u 2 razred OŠ za balet čak sam plesala u orasaru kao miš i igra je sjajna
Sup je
Nisam još probala i instalirala ali po slikama vidim da je cool pa cu je instalirati sigurno i isto tako vidim po komentarima da je super i ja puno volim igrati igrice sa Coco predobre su im igrice za pohvalu
Dobar je, ali ima puno oglasa
Ova igra je TAKO nevjerojatna da mi se sviđa! Jedini problem koji bih riješio su dodaci koji su vam potrebni da biste dobili većinu krpa, kose i šminke, popravite ovo.
Prije dobra je volim je ne znam što bi odabrala?
Ja smju imala na drugom tabletu ali to je bilo dugo kad smju imala i evo sjećanja se do seem go
Sve je zaključano i ako ste dijete koje igra ovu igru, ne možete ništa otključati jer nemate novca i plesni pokreti su nekako loši, igrači koje igrate agentom su NPC-i😠😡😠😡😠😡😡😡😡😡😡 😡Ova igra je odvratna!!!
Stalno kad uđem u igricu izbaci me van pa 2 dana prođu isto!!!👎👎👎👎👎👎
ova igra je jako dobra ako vaše dijete ima najmanje 5-9 godina, stvarno vas tjera da razmišljate i trudite se, ova igra je najbolje što možete tražiti.
Igra je lijepa, ali većina stvari je zaključana i većina natjecatelja izgleda kao da ima sve .Možete li učiniti da izgledaju kao oni na istoj razini?😄😄😀✌️
Prvo mislim da je ova igra odlična, ali kada se igra preuzimala, ali kada sam uključio igru opcija učitavanja nije radila, čekam 24 sata i vidim da ni tada ne radi.
Volim Dance Clash, tako je zabavan i zabavan! Ali balerine imaju život! Imaju više dodataka i stvari. To je pomalo nepravedno, znam da je hip hop nešto poput uličnog stila i nešto je bazičnije, barem dodajte VIŠE dodataka koji su u HIP HOP stilu. Ali volim ovu aplikaciju, jako zabavnu i znam da će se i vama svidjeti i zabaviti se s njom. ♡︎
Stvarno dobra igra, ali samo takooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo както mnogo *OGLASA* (reklama, da niste znali) da nema toliko oglasa koliko ih ima dao bih joj 5 ***** zvjezdica, ali sveukupno odlična igra
ダンスクラッシュ:バレエVSヒップホップ ミニゲーム ppy
Igra je pre pre super,sli je glupo sto je sve zakljucano bilo bi bokje da je sve otkljucano.Treniram hip hop i zatos am ga i odabrala,ali ni balet nije los
Pre glupo neželi mi se učitat. Blago onome ko to može igrati
Super igica i stalno sam i pobjeđivala😗😗
Dobra je aplikacija, ali želim promijeniti odjeću plesača koji plešu s vama! Molim te, dopusti mi da to učinim. Kad ja plešem, drugi tim stalno pobjeđuje! Pokušao sam 2.000.000 puta i dalje ne.
Obožavam ovu igru, ali toliko reklama
Nije loša igra, ali kada želite kupiti nešto što je zaključano, to je tako skupo. Dodajte novčiće ili nešto slično.
Iskreno, ima previše oglasa. I većina stvari je zaključana i samo uništi aplikaciju, bilo je bolje kada većina stvari nije bila zaključana.
Zabava uz natjecanje i plesne pokrete. Možete odabrati što želite, a gledanje videozapisa za otključavanje stavki je jednostavno za korisnika. Postoje razne mogućnosti za izgled vašeg plesača.
Samo malo dosadno, ali nije moj tip! Ocijenio bih sve ako možete dodati prijatelje i prihvatiti njihove zahtjeve i plesati s njima 😪
Za značajne oglase i ako postoji haljina i ima oglas na njoj, klikneš na nju nema oglasa da želiš haljinu, ali NE KAŽE
Dobro je da vas omesti, ali ne bih igrao na tabletu.
U redu, apsolutno VOLIM ovu igru. Sviđa mi se kako možete odabrati Hip Hop ili Balet. Oboje su nevjerojatni. Samo bih volio da se više stvari otključava besplatno, ili barem poput "Pogledajte 5 videa za otključavanje!" ili nešto. Ali ako tražite nešto zabavno za igranje i provođenje vremena, (posebno je korisno tijekom Covid-19) preporučujem ovu igru.
heh
to je u redu igra, ali ne sviđa mi se ažuriranje jednom kada sam je igrao bez ove uptade i bilo je u redu. ALI SADA NE IMA GREŠKA POKUŠAVAM OPRATI SVOJ KARAKTER ALI TREBA 14 GODINA DA IZVADI SAPUN IZ KOSE DJEVOJČICAMA KADA GA POKUŠAVAŠ UTRAĆITI. U REDU?!
ova igra je najbolja što biste trebali dobiti ovo je tako zabavna da nikad ne izlazim iz ove igre kad mi tablet umre, samo odem i samo ga stavim na punjač i onda kad se napuni do kraja igram igru kao da mogu' prestanite igrati igru trebali biste nabaviti igru tako sam ponosan na ovu igru nabavi je sada jezero je tako cool❤
Dobra igra ali, ne volim da je većina stvari zaključana :c
Uživam u ovoj igrici. Sviđa mi se što vam štedi razinu u oba tima. Također volim što možete mijenjati timove. Soundtrack je dobar, grafika je u redu, a igra je super. Nastavite stvarati kokos igre.
Sjajna igra! Skinuo sam ovu igru na svaki uređaj koji sam ikada imao, haha. Stvarno je zabavno, ne mogu mi dosaditi! 😌😝
Stalni oglasi - više oglasa nego igre
Igrica je izvrsna baš je cool
Toliko je dobra da je volim da mi je omiljena igra. Haljina je bila cool i lijepa. Sviđa mi se plesni podij, studio i plesni pokreti su cool. Moja kćer ga je jako voljela.