(Android/iOS) Word Search : Word Swipe 2 hile kodu aksaklık kaynağı
Mar 7, 2022 7:59:34 GMT
Post by itverleikottwhitt on Mar 7, 2022 7:59:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Word Search : Word Swipe 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Word Search : Word Swipe 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu aksaklık kaynağı ▞▞▞
▞▞▞ Word Search : Word Swipe 2 2022 version ▞▞▞
Bu artık işe yaramıyor. Açılmıyor.
Word Search : Word Swipe 2 Казуальные ifmp
Lep's World Z Arcade gcvw
1.yi sevin.İkincisi açılmıyor ve ne zaman açılıyor, donuyor, kapanıyor. Her şeye yeniden başlamamı sağladı. Kaldırıldı ve yeniden yüklendi. 2 oyun ve sonra aynı problemler için çalıştı. Kaldırılıyor ve tekrar indirilmeyecek
Bu sürümün, kelime dağarcığını da geliştirebilmeniz için her bir word.meaning'i gözden geçirme seçeneği sunmasından keyif alıyorum.
İyi oyun aklımı meşgul ediyor
Sıkıcı...zorlayıcı değil.
Harika bir oyun, çok fazla reklam var. Sıkıcı oluyor... zorluk yok
Bu uygulamayı indiremiyorum
👎👎 sıkıcı oyun...👎👎
Harika
12. seviyeye ulaştım ve skoru yine çok kötü tutuyor. Birkaç yıl önce aynı sorunu yaşadım ama belli ki çözülmedi. Bu, oradaki en iyi kelime arama oyunlarından biridir. Her böyle bir şey olduğunda oyunu yeniden yüklemem ve tüm oyunu yeniden başlatmam gerekmemeli. Daha önce bu olduğunda bu oyunu yeniden yükledim ve bu sorunu asla çözmedi. Tüm oyuna yeniden başlamak zorunda kalmaktan nefret ediyorum. Bu sorunun benim cihazımla da alakası yok.
Word Search : Word Swipe 2 নৈমিত্তিক qye
SD
İyi oyun
Sürekli reklamlarla kesintiye uğradı ve oyunlara devam etmek zorunda kaldı. Bir daha asla.
Bu harika deneyin
Sevmek
Çok havalı
Eğlenceli ve zorlu
BT'ler rahatlatıcı.
Keşke grafik, bir kelime bulduğunuz alanın üzerinde görünmeseydi. Ardından devam etmek için grafiğin kaybolmasını beklemeniz gerekir. Orijinal oyun bu konuda daha iyiydi.
Güzel olmuş eğitici
İyi oyun. 5 verirdim ama yerler için.
Karşılama ekranını geçemiyorum
Oynamak için programa girmek zor
Bu uygulamayı yeni indirdim ve oynayamadım bile. Her açtığımda çöküyor ve kapanıyor. Lütfen bu sorunu düzeltir misiniz? Tamam, sildim ve yeniden yükledim ve oynayabilirim ama Facebook'a giriş yapmaya çalışırsam o zaman çöküyor. Lütfen bunu düzeltin, böylece çevrimiçi oynayabilirim.
Gud oyun düşmanı zaman geçiyor ve ayrıca bunu bir zihin egzersizi olarak düşünebilirsiniz.
Oynamak güzel...
Ewan
Nefret ettim. Ben böyle saçma bir oyun görmedim.
Eğlenceli, kolay ve bağımlılık yapıcı!
İyi ama jodha akbar oyunu gibi değil
Bu oyun neden sürekli donuyor? Umarım bunu düzeltebilirsin. Teşekkür ederim...
Telefonumda bu oyunu seviyorum. Tabletimde çalışmasını sağlayamıyorum.
Süper oyun. Çok sevdim.
Bu iyi bir oyun. Çok eğitici
Daha yüksek seviyelere çıktığınızda bir sonraki seviyeye geçmek bu kadar uzun sürmeseydi TV daha iyi olurdu.
Eğlenceli
Bayıldım kesinlikle aldığınızdan emin olun harika
Oynamayı bırakamam.
Word Search : Word Swipe 2 Boshqalar rve
Oyun sırasında sürekli açılan reklamlara rağmen bu oyunu sevdim. Can sıkıcı bazı yanıp sönen reklamları durdurabildi, ancak en yeni reklamlar durdurulamıyor ve eskilerinden daha da rahatsız edici. Sürekli dikkat dağınıklığı nedeniyle seviyeleri tekrar oynamak zorunda kaldım. Muhtemelen bu nedenle bu oyunu kaldıracağım. Yazık çünkü benim favorim oldu... ✳Reklamverenler - beni oyun oynamamı engelleyen yanıp sönen görüntülerle bombardıman etmek, ürün veya hizmetlerinizi ASLA seçmememi sağlıyor.✳
13. seviyeye ulaşana kadar çok eğlenceliydi ve çalışmayı durdurdu. Android HTC