(Android) My Talking Tom 2 koduoja begalinius taškus
Mar 11, 2022 20:15:15 GMT
Post by myenutgnidipes on Mar 11, 2022 20:15:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Tom 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Tom 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja begalinius taškus ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Tom 2 2022 version ▞▞▞
Žaidimas geras. Man patinka dalis, kai kalbi ir ji kartojasi
Kalbantis katinas Tomas yra jūsų augintinis. Tačiau žaidimas privertė mokėti tikrais pinigais arba privertė be jokio atlygio pridėti šlamšto. Tu kalbi, kalba Tomas. Jūs maitinate, valote, einate į tualetą, miegate ir žaidžiate su Tomu. Bet Tomas žaidžia žaidimą sux ir turi mažų klaidų.
Negalima žaisti
Geriausias žaidimas 2018 m
Nėra jokio įdomaus žaidimo, kurį galima žaisti. Negaliu jį pasiimti tik ten ir ten, aš taip pat noriu žaidimų, bet yra ir nuobodžių žaidimų. Mano nuomone, Pou yra malonesnis ir labiau priklausomas, todėl pirmiausia įdiegiau nesąmoningai, o tada pašalinau dar keletą funkcijos turi būti suteikiamos žaidėjams
Tai labai geras žaidimas vaikams. Tačiau maždaug dvi ar tris dienas jis nereaguoja. Taigi prašau išspręsti šią problemą.
Gerai, tai yra gera programa, bet vieną kartą sumažinau garsumą dėl viso triukšmo ir nieko keisto neįvyksta, bet tada apsilankiau „YouTube“, kad surasčiau dingusią mergaitę, DĖL KALBANČIOS ANGELA IR KALBANTI ANGELA YRA IŠ KALBANČIOS TOMOS ĮMONĖS!! Taigi aš išsigandau ir youtuberė nufilmavo vaizdo įrašą apie seną kalbančią angelą ir......kalbanti angela paklausė jos vardo ir aš dėl to išsigandau, todėl išinstaliavau šį ĮDIEGTI atsiprašau, jei patiko, bet aš išsigandau 😔
My Talking Tom 2 Casual ctp
Žaidimas gražus, bet nesuprantu, kodėl per ilgai jį atsisiųsti. Pabandykite tai ištaisyti ir aš jums duosiu penkias žvaigždutes. Dėkoju.
Geras žaidimas 😝😝😝
Šis žaidimas yra geras, bet aš nežinau, kodėl jis neatsisiunčia, jis vėl ir vėl pasiekia 0. Buvo 100, bet vėl pasiekė 0 ir kartojasi
įvertinimas nusileis iki 3 žvaigždučių, nes 1 – atsilieka net mano 3G.B ramiajame telefone 2 – žaidimai kartais automatiškai iššaukia 3 – žaidimo erdvės takai yra gražus žaidimas, bet dažnai sakoma, kad ryšys nutrūko, nors mano duomenys arba wifi tuo metu yra įjungtas / prijungtas prie konkretaus tinklo, tai yra mano nuomonė, kitaip žaidimas yra geras, tikiuosi, kad jūs, vaikinai, padėsite man suteikti šiai programai penkių žvaigždučių įvertinimą, ačiū
„My Talking Tom 2“ yra tobulas žaidimas! Galiu valgyti Tomą su bananais, obuoliais, morkomis ir dar daugiau! Tačiau skelbimuose rodomi neapykantos skelbimai!
Šis žaidimas yra labai geras ir įdomus vaikams. Galite žaisti su kate ir ja rūpintis ir dar daugiau.
Ši programa yra puiki. Nors, kai jį gavau, jis buvo netvarkingas. Tomo kambarys, kur yra lova, labai šlykštus. Bandau spalvinti, bet dažymo puslapiai juodi, todėl kreidelės taip pat trikdo. Iš naujo nustatiau, bet vis tiek neveikė. Man tai labai keista. Kitas trūkumas yra minčių burbulas. Jis visiškai juodas. Galiu atsiųsti jums ekrano kopijas el. paštu. Man tereikia jūsų komandos el. pašto. Be to, jis veikia šiek tiek lėtai. Bet man visos funkcijos tikrai įdomios. Ačiū.
Patirties nebuvo, tai buvo tik skelbimai
Žaidimas yra gražus ir viskas, bet mano vienintelė kritika yra ta, kad reklama pasirodo kas 30 sekundžių, o po to, kai nuplauni, išgydai, pamaitini, paglost, užmigdi, nieko daugiau negali padaryti. Be to, monetos yra labai brangios. 400 ZŁ UŽ 10 000 MONETŲ? Tai per daug beveik visiems. Taip pat žaidimas miršta. Tiesiog pridėkite keletą įdomių funkcijų. Ir tai, mano nuomone, visiškas sugniuždymas.
Šalta, bet miegas greitai krenta, kainos per didelės
Geras ir fainas žaidimas . Rekomenduoju 😊
Neblogas žaidimas.Tik reikėtų kad kai internetas įjungtas reklamų nebūtų.Tik tiek norėjau pasakyti.
Man patinka šis žaidimas, jis moko vaikus rūpintis savimi ir malonu žaisti, jei esate lenta. Aš taip pat negaliu gauti katės, mano močiutė nėra kačių gerbėja, todėl galiu rūpintis Tomu ir džiaugtis žaidimu, jis nusipelno devynių žvaigždučių, o jūs turėtumėte gauti žaidimą
Praėjau ant 1300 levelio ir ištryniau
My Talking Tom 2 Gündəlik hmoa
Tai naudinga jaunai auditorijai, bet po kurio laiko tampa nuobodu, tačiau didžiausia problema yra ta, kad daugelis daug daug daug žmonių sako, kad šis žaidimas yra įsilaužiamas arba įsigyjamas, kad būtų galima STEBĖTI ŽAIDAMUS ŽMONES, NET JEI PROGRAMĖLĖ NEATIDARYTA, matyt, įsilaužė į kamerą, be to, aš žaidžiau šį žaidimą ir kartais Tomo akyse matydavau keistus dalykus. Ar visa tai tiesa? O gal tik romeris?
TIKRAI BLOGAS GAMEEEE Meluoju ir tik juokauju 😂
Žaidžiu kiekvieną dieną .labai patinka . Šaunus ir geras žaidimas 😀😁😃😀😁😃😀😁😃😀😁😃😀😁😃😀😁😃😀
šis mano Tomo žaidimas yra tikrai geras ir nuostabus, nes atrodo, kad Tomas Tomas neauga greičiau, o monetos baigiasi taip lengvai. bet galiu pasakyti tik tiek, kad šis „mano kalbančio Tomo 2“ žaidimas yra labai geras ir nuostabus. Iš tikrųjų džiaugiuosi galėdamas žaisti šį žaidimą, nes kartais nesijaučiu vienišas, nes žinau, kad turiu Tomą❤❤, bet pabandykite duoti monetų, kad Tomas neliktų alkanas, arba gaukite tai, ko nori, pavyzdžiui, drabužius, ir papuoškite namus. reikia monetų, o jų tiesiog neužtenka😔
Lhj
Ši programa yra labai graži programėlė, nes pritrūko vietos telefono saugykloje, todėl ištryniau vieną programėlę ir atsisiunčiau šį žaidimą. Tačiau mano telefono saugykla yra Šis žaidimas sugenda, nes nėra pakankamai RAM. Tokiu atveju ištrinsiu šį žaidimą. Katė šiame žaidime kartos tą patį ir atrodys kaip miela katė.
Šis žaidimas tikrai geras!!!!!!! Galite maišyti maistą ir gauti naujus drabužius ir skristi į lėktuvą, kad mane ir mano seserį nuskraidintumėte ooooooooooooooooooooo apie tai ir įvairių atnaujinimų!!!! Su nuotraukomis galite piešti IR spalvinti!!! Jūsų tomas gali augti. Ir pavadink savo Tomą!!😊😊😊😊🥰🥰🥰😁❤️❤️❤️❤️❤️❤️😙😘☺️☺️
Ar galite pridėti lygiu padidintą gėrimą ir augti gėrimą ir unmax potion bei prekybą ir ačiū V
nesamone visada meto reklamas visi nori zaist o kurejai kad reklamas ziuretum irbdar labai lagina blogas zaidimas
Super žaidimas
Tomas negali kalbėti be ausinių ar ausinių
My Talking Tom 2 Hygge vrc
Ten sako akise yra kamira ištikruju aš patikrinau ir kameros arba žmogaus nėra bet man labai patiko šis žaidimas
Įdomus žaidimas, kuriuo galiu mėgautis su dukra. Daug naujų drabužių ir mini žaidimų. Man tikrai patiktų geriau, jei sugrąžintumėte žaidimų monetų padvigubinimo priemonę ir turėtumėte tokius gerus pardavimo paketus, kokius turėjo pirmasis My Talking Tom.
Geras žaidimas! Tai smagu ir aš sukūriau Tomui rutiną.
Benim Konuşan Tom'um 2 Gündelik psko
Pokellector: Pokemon Card Collection Management Alati rseb
Kiekvieną kartą, kai įsijungiu į žaidimą, jis sudužo per 2 minutes, o gal net mažiau. Žinau, kad naudoju senesnį įrenginio modelį, bet žaidimai turėtų būti tinkami visiems, man patiko šis žaidimas nuo tada, kai jis pirmą kartą pasirodė, bet dabar 8 negali žaisti. Bandžiau naudoti žemą kokybę ir atjungti / prijungti „Wi-Fi“, bet atrodo, kad niekas neveikia. Pataisykite, nes ketinu pašalinti, jei tai bus tęsiama naudojant kitą naujinimą
Gera žaisti. Manau, mano broliui patinka tai žaisti
Saunus!
😁😁😁Labai smagu vaidinti, mano sesuo dabar tokia laiminga vien žaisdama su ja...juokiasi pirmą kartą, kad tomas kopijuoja jos balsą😅😅
YAYA
Tai baisu, skelbimai labai erzina, ir aš užmigdau savo tomą, bet kai grįžtu į žaidimą, jo miego matuoklis visada yra žemas arba jis nemiega, vienintelė priežastis, kodėl aš vis dar turiu šį žaidimą, yra kosminiai takai, bet baigėsi. Viskas yra geras žaidimas ir turi puikių funkcijų, išspręskite aukščiau nurodytas problemas, tai labai vertinama
Gregas Abbottas iš Naujojo Džersio teigė, kad komanda niekur nesiruošia, bet tai nėra didelis dalykas likusioms iš eilės ar šiek tiek mažesnė galimybė antrajai komandai patekti į antrojo naujojo etapo naujojo pirmojo kėlinio pusę. antrojo sezono sekmadienį mano gimtajame mieste ir aš turiu grįžti, eisiu pas gerą žaidėją, išeisiu ir pažaisiu kamuolį, turiu išeiti ir išeiti, ir aš turiu būti savo galvoje su vyru pozicija, kai komanda buvo antrojo rato draftas kg, nes aš turėsiu
Mano kalbantis Tomas2
Gan gražus žaidimas, bet jis užima daug laiko miegoti
Šis žaidimas yra tikrai puikus žaidimas, nes jis yra geras žaidimas, leidžiantis jus linksminti, o pasiimti jį yra tikra atsakomybė, nes jam reikia daug maisto, maudytis ir miegoti, todėl tai tikrai smagu
Tai smagu, bet... būgnui... kai spusteli simbolius, jie būna šiurpi. 😳
Geras tikrai geresnis už seną kartą.
Labai smagu, bet norėčiau, kad būtų daugiau ką veikti. Apskritai geras žaidimas, kurį galima žaisti, jei jums nuobodu ar esate jaunas vaikas.
Tai lengvas žaidimas
Gerai. Man patinka šis žaidimas. Tačiau yra daug gerų skelbimų! Neturiu pinigų mokėti už jokią reklamą! Ir ne tik tai, bet. SKELBIMAI YRA KAS sekundę.BET KADA, KAD IŠ KOKO IŠĖMIU, PRIDĖTI, daugiau skelbimų, skelbimo skelbimas!! Aš tiek kartų sakiau žodį reklama. Tai nebeskamba kaip žodis..