(Android/iOS) STRIKERS 1999 کد تقلب کلیدهای بی نهایت
Mar 11, 2022 20:18:11 GMT
Post by myenutgnidipes on Mar 11, 2022 20:18:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب کلیدهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
من بازی را دوست دارم اما به نظر نمی رسد به آخرین هواپیما برسد و لطفاً هواپیماهای بیشتری وارد کنید
جالب هست! Proton219® Kevin LeOtis Grant®
من از اشتراک گذاری مخاطبین خوشحال نیستم
اقدام بزرگ!
STRIKERS 1999 Arcade ltjq
اتلاف وقته 😏☹️
مجبور به تماشای تبلیغات حتی قبل از شروع بازی. مسخره - مضحک
من نمیتوانستم بازی را بدون اجازه دسترسی به مخاطبینم بازی کنم. بنابراین فکر کردم، آن را فراموش کنید، فقط آن را حذف کنید. خدا حافظ.
اولین بار استفاده می شود
~ گرافیک و fx شگفت انگیز است.. به خصوص کنترل
آن را دوست ندارد.
ذخیره ام را دو بار گم کردم
بازی عالی شما باید روی پاهای خود باشید این بازی پر از بسته های اکشن در حال اجرا است لذت ببرید
خنده دار آیا از مخاطبین من برای بازی کردن اجازه می خواهید؟ حالا بیا.
کالاها
مثل بازی باحاله
آن را امتحان کردم و پس از بازی در حالت آسان و عادی آن را حذف نصب کردم. به نظر سرگرم کننده است، اما برای من کنترل ها آن را قطع نمی کنند.
نصب نمیشه
به هیچ وجه هرگز به حساب بانکی من دسترسی پیدا نکنید
من این بازی ها را دوست دارم
نتونستم بازی کنم آن را نصب کردم و بلافاصله قبل از اینکه بتوانم بازی کنم، به مخاطبین من دسترسی پیدا می کند. پیچش کن حذف نصب شده است.
ストライカーズ1999 アーケード lryr
Samsung S10 بازی فقط وقتی شروع می شود هنگ می کند و کند اجرا می شود.
بعد از باز کردن بازی همیشه خراب می شود. لطفاً آن را برطرف کنید
کافی است
خیلی عالی وقشنگ 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍☝☝👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 🌵
بسیاری از اشکالات
بازی جالبی است و وقتی آن را در فروشگاه بازی می کنیم به من یادآوری می کند
خارق العاده
اولین چیزی که دیدم تبلیغات بود👎
نیاز به دسترسی به اطلاعات شخصی (مخاطبین/رسانه)
عالی برای بازی
STRIKERS 1999 Arcade caaa
خیلی باحال و عالیه
Plsss.. Load advance 1945.
این بازی را دوست دارم عالی است به موشک های قدرت بیشتر نیاز دارد شلیک سریع کمی بیشتر و بیشتر هواپیماها شاید برخی ربات ها مانند سبک ربات
برای استفاده نیازی به دسترسی به مخاطبین من ندارید، حذف شد.
سخت تر و سخت تر می شود راهی برای شکست دادن بازی وجود ندارد ای کاش می توانستم آن را روی صفحه hdtv در خانه قرار دهم. سرگرم کننده است، اما با داشتن سلاح و منابع بیشتر دشمن، عصبی است. برای هر کسی که سعی در فنلاندی این بازی دارد موفق باشید. من می توانم اما آنقدر فقیر هستم که نمی توانم از جیبم برای سلاح های بیشتر بپردازم. روز خوبی داشته باشی و خداحافظ صمیمانه: D. Savage
STRIKERS 1999 આર્કેડ vbv
Cooking My Story: Game memasak Arked aee
8 ماموریت کمی لنگ است، بازی در کمتر از 20 دقیقه کامل شده است، و شما می خواهید مردم پول زیادی را برای این بازی خرج کنند. 50 ماموریت + ارزشش را داشت، اما مطمئناً نه 8. ناامیدی Humungus.
بازی خوبی برای چسبیدن به ... یکی از بهترین بازی های آنلاین رایگان.
من عاشق این بازی هستم؟ این شماره 1 من در لیست من است؟ در حال حاضر هر زمانی که این بازی را بازی می کنم فضای زیادی می گیرد! و باعث تاخیر من می شود بنابراین تصمیم گرفتم بازی برنامه را حذف کنم؟ خیلی وقت پیش؟ اما من هنوز هم این بازی را خیلی دوست دارم! واقعا دلم برای بازیش تنگ شده 😁❤👍
STRIKERS 1999 Аркадни gyu
به پیج @mehrab35836 در اینستاگرام بیایید
دانلود کردنش فقط هدر دادن حجم اینترنته.... باید رید تودهن سازنده این بازی عاشق
هواپیما حتی جایی که انگشت من است نمی ماند. این فقط بازخوانی بازی های دیگری است که 1000 بار بازی کرده ام.
وای!!!!! گیم پلی فوق العاده ☺️😍😁😄! فوق العاده باحال و هیجان انگیز! گرافیک عالی با افکت ها و صداهای فوق العاده باحال 😎✨🎆!!! LOVE 💕🤩😘 این 😻🦋 برنامه سرگرم کننده 🙂👍🎇🤠!! شدیدا به همه پیشنهاد میشه 😸☺️😍!!! دوست دارم 10 ستاره بهش بدم 🤩😻!!!
دوستش دارم. این بازی عالیه اما تبلیغات آزار دهنده است. هر بار در هر مرحله ظاهر می شود. بچه ها میشه درستش کنید با تشکر
تجربیات هنوز در حال آشکار شدن هستند. بسیار قابل انکار فوق العاده قدرتمند،
من به تعداد زیادی ستاره وسط رتبه دادم
به خاطر مسیح، این بازی خوب است. اما من به معنای واقعی کلمه خیلی برای f22 کار کردم. بازی من در یک تبلیغ لعنتی منجمد شد و مجبور شدم در طول یک ماموریت از بازی خارج شوم. حدس بزن چی شده؟ من تمام پیشرفتم را از دست دادم و وقتی رفتم پیشرفتم را بارگیری کردم، گفت هیچ داده ذخیره شده ای وجود ندارد. درستش کن لطفا این دو بار اتفاق افتاد
من 4 هواپیما با 2 ستاره ارتقا دادم...اما وقتی برنامه را بستم و برگشتم...همه هواپیماهایی که ارتقا دادم به حالت پیش فرض بازنشانی شدند...شما باید آن باگ را برطرف کنید.
بازی shoot em up خوب
من این بازی رو از ابتدایی بازی کردم.. میتونیم این بازی رو از طریق کامپیوتر نوع جوی استیک انجام بدیم