(Android/iOS) Bubble Pop Origin! Puzzle Game oszukuje nieskończoną wytrzymałość
Mar 11, 2022 20:27:19 GMT
Post by myenutgnidipes on Mar 11, 2022 20:27:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieskończoną wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Zdumiewający!!. To sprawia, że jestem zajęty i szczęśliwy.
Mój 9-letni syn uwielbia tę grę nawet głośno, więc mogę się bardziej skupić
Niedokładne. Obciążający!
Gra jest fajna, ale czasami nie pozwala mi odebrać nagrody w skrzyni. Pojawia się zakładka roszczenia, ale nic się nie dzieje, więc zwykle muszę zamknąć grę i zacząć od nowa
Kupiłem przepustkę sezonową i nigdy nie otrzymałem paczki. Bardzo nie jestem zadowolony z jej naprawy
Dopalacze kosztują za dużo za to, co dostajesz. Gry są fajne, ale nie płacę tak dużo. Chcesz, żebyśmy kupili skarbonkę, ale gdzie są monety, za które płacisz, aby zaoszczędzić. Pięć dolarów za jeden tydzień bez reklam? Tego też nie zrobię. Droga do drogiej gry. Wiele takich gier jest bardziej przystępnych cenowo. nie ma mnie!!!
Zabawne, geometryczne, jak basen bez ANGIELSKIEGO... LMAO 🤗
Lubię tę grę, ale turnieje zawsze mnie wkurzają. To już drugi raz, kiedy zająłem 1. miejsce i nie otrzymałem nagrody w postaci 1000 monet.
Kiedyś uwielbiałem tę grę, ale teraz stała się śmieszna, nie daje wystarczająco dużo bąbelków, aby nawet zbliżyć się do wygranej
Nie ma możliwości zmiany ustawień. Pomyślałem, że spróbuję, ale podobnie jak w przypadku większości gier w dzisiejszych czasach, nie ma możliwości zmiany między ekranem telefonu a ekranem tabletu. Tablety są dobre do grania w krajobraz, ale nie ma opcji i odwracając się w drugą stronę, wszystko jest OGROMNE!
Zbyt wiele niemożliwych gier, chyba że dokonasz zakupów. Nie warte czasu.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Παιχνίδια παζλ kpd
Zabawna gra. Świetny sposób na spędzenie czasu. Naprawdę nie ma w tym żadnej prawdziwej umiejętności. Czy podoba mi się ta gra? Tak. Czy poleciłbym to komuś innemu? Absolutnie.
Pomyśl długo i ciężko przed zainstalowaniem tego elementu. To nie jest gra – to kaskada nieprzerwanych reklam. Jest jedna reklama helikopterów medycznych, która, przysięgam, trwa pięć minut, pod warunkiem, że ją oglądasz. Jeśli odwrócisz wzrok, zostaniesz złapany w piekle. Reklama zawiesza się, dopóki jej nie zwolnisz. Myślę, że to najczęściej pokazywana reklama. Uwielbiam tę grę, ale ją odinstalowuję. Czas stracony na reklamy nie jest wart czasu straconego w piekle reklam!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Älypelit rmmi
Kiedyś była to dobra fajna gra, ale doszedłem do trudnego poziomu, zajęło mi to 2 dni i nie zdałem. Zabierając zabawę z gry poważnie zastanawiasz się nad usunięciem aplikacji. Nie mam nic przeciwko, ale 2 dni na tym samym poziomie
Reklama pokazała próbę napełnienia butelek. Ale to musi być daleko w grze. Zagrał ponownie do lew. 10 i brak butelek do napełnienia. przepraszam
Grałem od jakiegoś czasu, ostatnio się zawiesza zamiast odtwarzać reklamy, naprawdę denerwujące, gdy trzeba zdobyć dodatkowe piłki, aby ukończyć poziom i musisz zacząć od nowa
Gra sprawiała mi przyjemność, a reklamy pojawiały się na początku mniej więcej co cztery ekrany, ale gdy byłem wyższy, zaczęły pojawiać się co drugi ekran. Jestem pewien, że im wyższe dostaję częstsze reklamy. Wiem, że używają reklam w celu uzyskania przychodów, ale to śmieszne. Znajdź reklamy, które możesz pominąć po 5 sekundach lub umieścić je na co 5 ekranach. Odinstalowywanie.
Fajna gra
Fajna gra jest relaksująca i grywalna. Lubię to w pełni.
Kiedyś mogłem grać rysikiem na moim Samsungu Galaxy Note 10, ale już nie. Gdybym używał rysika, poruszałby się tak, jakbym poruszał nim kciukiem. Teraz wszystko, co robi, to wybiera miejsce i nie drgnie. Nie możesz tego przenieść ani zrobić. Proszę to naprawić.
Gra ma tendencję do zawieszania się podczas ładowania filmów reklamowych. Z tego powodu go wyładowałem.
Wciągająca gra, mnóstwo zabawy. Reklamy między grami. Robi się trudniej z użyciem. Polecam tę grę.
Jego glitchy shooter, a nie gładka. Czuje się spowolniony i grafika z początku 2000 roku. Nie aplikacja dla mnie.
Może dość szybko przechodzić przez reklamy
Gra jest łatwa i przyjemna. Uwielbiam tę grę jako dziecko, więc przywraca wspomnienia
dobrze wykonana aplikacja, ale wyraźnie stworzona bardziej dla zysku niż jako fajna, uczciwa gra.
Wszystkie moje monety zniknęły, a ta gra stała się nużąca. Nie śmieszne.
Za dużo reklam.
To całkiem zabawne, ale NIGDY NIE DAJĄ KOLORU, KTÓREGO POTRZEBUJESZ!!! będziesz siedzieć tam, mówiąc: „Zostały Ci tylko 4, chcesz obejrzeć reklamę, aby uzyskać więcej bąbelków?” Nie, po prostu daj mi cholerną żółtą bańkę, żebym mógł żyć dalej. Na przykład połowa ekranu będzie rażąco pełna fioletowych bąbelków, a koło będzie miało 2 czerwone. Przez większość czasu marnujesz je, aby uzyskać potrzebny kolor. Prawie zgiąłem telefon na pół, denerwując się tą grą.... mimo to nadal fajnie... po prostu daj mi fiolet.
Kiedy klikam, aby uzyskać 3 dodatkowe gry na końcu, ekran się zamyka i tracę moje postępy i opcję na 3 dodatkowe gry. Właśnie zacząłem problem w ciągu ostatnich kilku dni. NIEZWYKLE irytujące!
Jest ok, ale tak ciężko pracujesz, aby zdobyć klucz do otwarcia skrzyni i przez większość czasu dostajesz 10 monet. Niezbyt dobra nagroda.
Zbyt wiele reklam. Jest o wiele więcej aplikacji do bąbelków bez reklam. Odinstalowany! Nie trać czasu.
Musiałem w to grać w przeszłości (ponieważ nie zaczynałem „od początku” jak to było). Albo miałem tego dość, albo, co w tej chwili wydaje się prawdopodobne, nie był w pełni kompatybilny z moim urządzeniem. Powód, dla którego doszedłem do takiego wniosku? Teraz wszystko działa idealnie!
Dobra zabawa do tego stopnia, że nie da się tego zrobić bez wydawania pieniędzy, czego nie robię. Aplikacja ulega również awariom mniej więcej w połowie przypadków, gdy próbuję obejrzeć film. Osiągnąłem poziom „usuń aplikację”. PA.
Teraz nie tylko nie otrzymuję przedmiotów, za które zapłaciłem, ale nie otrzymuję przedmiotów, które powinienem otrzymać z oglądania filmów przed niektórymi poziomami i podczas niektórych trudniejszych poziomów. 🤬🤬Nie wiem też, gdzie przeczytać odpowiedź z mojej ostatniej recenzji. 🤬🤬🤬😡😡😡🤬.
To bubble pop, który działa dobrze. Powodem 2 gwiazdek jest okropny interfejs użytkownika. Wygląda dobrze, ale wszystko MUSI pojawiać się na każdym poziomie i możesz po prostu przejść z poziomu na poziom, który MUSISZ wrócić do wybranego poziomu, obejrzeć reklamę, otrzymać powiadomienie, jeśli masz klucz do zdobycia i zobaczyć nagrody za przepustkę (ponad połowa jest za płatnym karnetem). Po prostu pozwól mi zagrać w tę grę, przestań narzucać mi okno za oknem w twarz. Otwarcie gry w celu uzyskania reklamy trwającej 5-30 sekund powinno być przestępstwem, po poziomach jest wystarczająco obsesyjnie.
Dużo zabawy Mija mnóstwo czasu
Brak możliwości zobaczenia całej tablicy wydaje się złym projektem. Na późniejszych etapach brak kolorowych bąbelków potrzebnych do ukończenia etapu również wydaje się trochę głupi. Edycja: Nie wierzę, że brak niezbędnych kolorów na końcu poziomów nie jest celowy i jest próbą zmuszenia użytkownika do oglądania reklam i/lub kupowania dodatkowych narzędzi. To zbyt wygodne, że potrzebuję 1 fioletu, aby ukończyć poziom i zdobyć 10 żółtych z rzędu.
Uwielbiam grać w tę grę. Dowiedziałem się, jak to działa w przypadku reklam.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game ปริศนา lod
Świetna zabawa, ale reklamy są denerwujące.
Dobra gra, ale denerwuje mnie fakt, że reklama jest odtwarzana za każdym razem, gdy usypiam telefon i budzę go minutę później
Zabawa, do pewnego stopnia. Jestem daltonistą i niektóre z tych kolorów są trudne do odróżnienia. Żółty i zielony wyglądają tak samo, jak różowy, fioletowy i niebieski. Byłem sfrustrowany i usunąłem grę. Żałuję, że nie ma wersji dla daltonistów z nie tylko kolorowymi bąbelkami, ale bąbelki mają również symbole, więc grając dla daltonistów możemy zobaczyć różnicę w bąbelkach. Wiele gier jest takich. Nigdy nie myślą o ludziach z daltonizmem. To nie jest taka wielka sprawa, ale jest frustrująca.
Świetna gra. Ale zbyt wiele reklam
Roller Ball 6: Zıplayan Top 6 Arcade lvkb
Było świetnie, dopóki nie przestało dawać mi możliwości zarabiania dodatkowych bąbelków, mimo że było to dzięki oglądaniu reklam, które mi nie przeszkadzały, ale teraz nie mam teraz tej opcji
Gra jest taka sobie; grafika czasami jest trochę chwiejna (linia pokazuje, gdzie poleci piłka, a następnie piłka poleci gdzie indziej). Wrażenia z reklam są najgorsze w historii: trzy lub więcej reklam na grę, głównie ten jeden produkt, na który konkretnie odpowiedziałem, a którego nie chcę oglądać... w kółko... w kółko... ogólne wrażenie jest takie: „ok, ta gra po prostu mnie nienawidzi”. Odinstalowuję.
Świetna zabawa
Nie rób zakupów w tej aplikacji, zabierze ona Twoje pieniądze i nigdy nie da Ci zakupów. Zaczęło się bardzo fajnie, ale po pięciu różnych zakupach, które nie przeszły, ale wyszły z mojego konta, skończyłem.